Waarom bijwonen

MEER SUPPLY CHAIN-OPLOSSINGEN
MEER APPARATUUR EN TECHNOLOGIE
MEER VAN DE SCHERPSTE DENKERS
ERVAAR DIT EN NOG MEER OP MODEX 2022

28-31 MAART 2022
Georgia World Congress Center in Atlanta

Terwijl de snelheid van productie en van supply chain- en transportactiviteiten toeneemt, is de toekomst van onze sector afhankelijk van de vooruitstrevende beslissingen die we vandaag maken. Van verhelderende trainingen tot geavanceerde technologie en apparatuur in actie; MODEX laat u zien wat u van de toekomst kunt verwachten. Doe er uw voordeel mee om uw supply chain nog vele jaren van eindeloze mogelijkheden te voorzien.

Op MODEX 2022 kunt u nieuwe contacten opdoen, geavanceerde oplossingen ontdekken, en kennismaken met de meest recente trends die u zeker een voorsprong op uw concurrentie zullen geven. U zult al het beste tegenkomen dat de sector te bieden heeft, om:

IN CONTACT TE KOMEN

met meer dan 900 toonaangevende leveranciers en in levende lijve te zien hoe hun efficiëntieverhogende en kostenbesparende technologische en op apparatuur gebaseerde oplossingen uw supply chain toekomstbestendig kunnen maken.

TE LEREN

van de knapste koppen uit de sector hoe belangrijke trends en innovaties in de sector uw productie- en supply chain-activiteiten kunnen transformeren. Er worden meer dan 100 gratis trainingssessies en vier krachtige keynote-speeches gehouden.

CONNECTIES TE MAKEN

met uw sectorgenoten uit de VS en landen over de hele wereld.

Wat voor productie- en supply chain-oplossingen of -inzichten u ook nodig mag hebben om uw onderneming vooruit te helpen, u vindt ze op MODEX 2022.

Er zijn geen extra kosten verbonden aan het bijwonen van exposities en conferentiesessies.

Meld u vandaag nog aan voor gratis toegang.

Openingstijden van de expositie

Maandag 28 maart: 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 29 maart: 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 30 maart: 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 31 maart: 10:00 - 15:00 uur

up